XIII Charytatywny Bal Fundacji “Kochaj Życie ” (2020)

Za nami kolejny, już 13 bal Fundacji „Kochaj Życie”, zakończony sukcesem. Te wydarzenia służą nam jako milowe kamienie, pozwalające podsumować rok, który właśnie minął – spojrzeć z perspektywy kolejnych dwunastu miesięcy na nasze osiągnięcia, wyzwania, cele – a przede wszystkim z nieukrywaną radością spojrzeć na urzeczywistnione i podbudowane pragnienia naszych Podopiecznych – te o zdrowiu, lepszym życiu i przyszłej samodzielności.

W 2019 nasza Fundacja pomogła stanąć na nogi min. Sarze, Kornelii, Julii, Kamilowi, Filipkowi, Alankowi.

Co rok na nasze bale zapraszamy osoby ze świata mediów i biznesu – przekazujemy im cząstkę naszej pasji z nadzieją iż wspomogą nas w pozyskiwaniu nowych dobroczyńców, sponsorów, partnerów medialnych i przychylnych nam ludzi, którzy chcą pomagać. W tym roku nasz bal poprowadzili Jerzy Petersburski Jr. i Aleksandra Rajewska.

Na tegorocznym balu, mieliśmy zaszczyt gościć przedstawicieli Zarządu PLL LOT S.A., Korpusu Dyplomatycznego, świata polityki, lotnictwa i biznesu, a także polskie gwiazdy sceny i ekranu, które przepięknie zaprezentowały najnowszą kolekcję słynnej polskiej projektantki mody – Doroty Goldpoint.

Nasi Goście swoją obecnością potwierdzili nie tylko rangę samego wydarzenia ale przede wszystkim docenili wagę naszej misji i naszych celów niesienia pomocy.

Już teraz z nadzieją patrzymy na kolejny owocny rok i nie spoczywając na laurach, podejmujemy się kolejnych wyzwań.
Raz jeszcze dziękujemy naszym gościom, przyjaciołom, podopiecznym i ich opiekunom.

Za kolejny udany rok!

Małgorzata Nowotnik
Prezes Fundacji “Kochaj Życie”