II Bieg Małych Bohaterów 2020

Nasi Drodzy.

Poniżej – w kolejności alfabetycznej – ogłaszamy zwycięzców tegorocznej, internetowej edycji Biegu Małych Bohaterów. Wyłoniliśmy czternastu Bohaterów w czternastu kategoriach. Każda i każdy z nich uporał się z wyzwaniem, które było ich jednocześnie pasją, wybranym celem, entuzjastycznym pokonaniem ich własnych dróg, wzgórz, limitów szybkości i grawitacji.

Nie sposób było wyłonić jedynego zwycięzcy, gdyż w ilości skupienia, sił woli, włożonego serca i radości, z którymi podeszli do swoich zadań i dyscyplin, każdy z nich jest złotym medalistą. W przeciągu najbliższych dni będziemy zamieszczać zwycięskie filmy wideo według odwrotnej kolejności alfabetycznej nazwisk zwycięzców. Jednocześnie będziemy kontaktować się ze zwycięzcami indywidualnie w celu wręczenia nagród.

W imieniu naszych sponsorów – Gminy Raszyn, TVP3 Warszawa oraz Paley European Institute – gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.

Do zobaczenia w przyszłym roku!